B E D R I J F S F I T N E S S 

ASML

Werk je bij ASML? Dan kun je bij ons gebruik maken van het speciale ASML abonnement.
Vraag naar de voorwaarden. T: 040-2540554 E:info@atalantaveldhoven.nl

BFNL (Bedrijfs Fitness Nederland)

Sporten Werkt. Gun jezelf het fitte en fijne gevoel na weer een lekkere training.
Door te bewegen komt er namelijk een boost geluksstofjes vrij in je hersenen.
Dit heb je aan jouw eigen inspanning te danken! Waar wacht je nog op? Let’s go!

Wist je dat je ook kan genieten van een mooi financieel voordeel?
 
Onze sportlocatie is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Een partij die samenwerkt met talloze werkgevers. Bekijk of jij met bedrijfsfitness kan genieten van een mooi financieel voordeel bij onze sportlocatie en/of tip vrijblijvend je werkgever over deze arbeidsvoorwaarde. Dit en meer interessante sportweetjes vind je op  www.sportenwerkt.nl.#sportenwerkt @bedrijfsfitnessnederland


HOLLAND FIT

Programma’s van Holland Fit brengen voor ieder wat wils. De onderscheidende kracht schuilt in de keuzevrijheid voor de medewerkers en het gemak voor de werkgever.Altijd gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Platform fitpas.nl is WKR-bestendig en valt buiten de werkkostenregeling.Kijk op hollandfit.nl/WKR voor de mogelijkheden voor uw organisatie.Heeft u interesse in een vitaliteitplatform voor uw organisatie?Neem dan contact op via  010 – 280 7080 of stuur een bericht naar  info@hollandfit.nl.

Samen een bijdrage leveren aan de vitaliteit van werkend Nederland?Neem dan contact op via het contactformulier voor aanbieders op  www.hollandfit.nl of bel 010 – 280 7082.